Kotletai su daržovių ir pievagrybių kepure

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kotletai su daržovių ir pievagrybių kepure
Kotletai su daržovių ir pievagrybių kepure
Kotletai su daržovių ir pievagrybių kepure
Kotletai su daržovių ir pievagrybių kepure
Autorius apie receptą: Kartais ir paprasti dalykai suskamba visai nepaprastai. Kodėl gi ne šventiniai pietūs? Juk kotletas pasipuošęs daržovių ir pievagrybių karūna! Kartais ir paprasti dalykai suskamba visai nepaprastai. Kodėl gi ne šventiniai pietūs? Juk kotletas pasipuošęs daržovių ir pievagrybių karūna! Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų maltos kiaulienos
2 vienetai bulvių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas žalumynų (smulkintų krapų, svogūnų laiškų, petražolių)
1 skiltelė česnako (smulkinto)
1 šaukštelis persilado prieskonių
pagal skonį druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Įdarui:
6 vienetai pievagrybių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
1 šaukštas sviesto
1 šaukštelis prieskonių mišinio (su voveraitėmis)
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Pabarstymui:
4 šaukštai fermentinio sūrio (tarkuoto)
2 vienetai svogūnų laiškų (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kotletams į maltą kiaulieną mušame kiaušinį, per smulkią tarką įtarkuojame bulves, suberiame prieskonius, smulkintus svogūną, česnaką ir žalumynus. Masę gerai išmaišome.
2.
Įdarui morką sutarkuojame, svogūną ir česnaką supjaustome smulkiais gabalėliais, pievagrybius riekelėmis.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame sviestą, daržoves ir pievagrybius. Pakepiname keletą minučių. Pagardiname prieskoniais.
4.
Gnybiame faršo, formuojame paplotėlius, per vidurį padarome duobutę. Ant jos dedame daržovių ir pievagrybių masę. Kotletus sudedame į kepimo indą.
5.
Kepame 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 min. Pabarstome sūriu ir grąžiname į orkaitę dar kelioms minutėms. Pabarstome smulkintais svogūnų laiškais.
6.
Valgome su bulvių koše ir šviežiomis daržovėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital