Traškios kopūstų ir morkų salotos su vištiena ir tailandietišku padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Kopūstų morkų salotos su vištiena
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Kopūstų morkų salotos su vištiena
Kopūstų morkų salotos su vištiena
Autorius apie receptą: Ar mėgstate kopūstų salotas? O išbandyti naujus skonius? Jei taip, šios salotos jums tikrai patiks. Net jei derinys skambės kiek neįprastai, pažadu, jau po poros kąsnių Ar mėgstate kopūstų salotas? O išbandyti naujus skonius? Jei taip, šios salotos jums tikrai patiks. Net jei derinys skambės kiek neįprastai, pažadu, jau po poros kąsnių receptą įtrauksite į kartojamų sąrašą. Šios salotos pavyksta švelnaus skonio, sočios, gardžios ir žavingai atrodančios. Jos puikiai tiks į pietų dėžutę ar maistingai vakarienei. (...daugiau) Dovilė, Be Dietų
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų kopūstų
100 gramų vištienos filė (virtos, keptos ar rūkytos)
1 vienetas morkų (nedidelės)
1 vienetas raudonosios paprikos
50 gramų raudongūžių kopūstų (nebūtina)
50 gramų žemės riešutų (naudojau skrudintus sūdytus)
1 pundelis svogūnų laiškų (arba 1 nedidelio smulkinto raudono svogūno)
1 pundelis kalendros (arba bazilikų ar petražolių)
Padažui:
3 šaukštai žemės riešutų sviesto (naudojau natūralų, glotnų)
2 šaukštai sojos padažo
1 šaukštas ryžių acto (arba obuolių acto)
1 šaukštas žaliųjų citrinų sulčių (arba paprastų citrinų sulčių)
1 šaukštas medaus (skysto arba šiek tiek pašildyto)
2 šaukštai skrudintų sezamų aliejaus (arba alyvuogių aliejaus)
2 šaukštai vandens
1/4 šaukštelio česnako miltelių (arba 1 išspaustos česnako skiltelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną suplėšyti šakute arba smulkiai supjaustyti peiliu.
2.
Kopūstus ir morką supjaustyti plonais šiaudeliais, svogūno laiškus ir kalendrą sukapoti, papriką smulkiai supjaustyti. Riešutus pasmulkinti peiliu ar elektriniu smulkintuvu.
3.
Į dubenį sudėti kopūstus, morką, vištieną, svogūno laiškus, papriką, kalendrą, baziliką.
4.
Padažui į dubenėlį dėti riešutų sviestą, pilti sojos padažą, žaliųjų citrinų sultis, medų, sezamų aliejų, ryžių actą, vandenį, berti česnako miltelius. Viską gerai išmaišyti.
5.
Padažą supilti į dubenį su daržovėmis ir vištiena, išmaišyti.
6.
Patiekiant galima papildomai pabarstyti žalumynais, pvz. kalendromis ir/ar bazilikais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital