Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
300 gramų | kopūstų | |
100 gramų | vištienos filė (virtos, keptos ar rūkytos) | |
1 vienetas | morkų (nedidelės) | |
1 vienetas | raudonosios paprikos | |
50 gramų | raudongūžių kopūstų (nebūtina) | |
50 gramų | žemės riešutų (naudojau skrudintus sūdytus) | |
1 pundelis | svogūnų laiškų (arba 1 nedidelio smulkinto raudono svogūno) | |
1 pundelis | kalendros (arba bazilikų ar petražolių) | |
Padažui: | ||
3 šaukštai | žemės riešutų sviesto (naudojau natūralų, glotnų) | |
2 šaukštai | sojos padažo | |
1 šaukštas | ryžių acto (arba obuolių acto) | |
1 šaukštas | žaliųjų citrinų sulčių (arba paprastų citrinų sulčių) | |
1 šaukštas | medaus (skysto arba šiek tiek pašildyto) | |
2 šaukštai | skrudintų sezamų aliejaus (arba alyvuogių aliejaus) | |
2 šaukštai | vandens | |
1/4 šaukštelio | česnako miltelių (arba 1 išspaustos česnako skiltelės) |