Kopūstų salotos

AUTORIUS:
Angelė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Kopūstų salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g kopūstų
50 gramų kedro riešutų
2 didelės skiltelės česnako, nulupto ir susmulkinto
Druskos ir pipirų pagal pageidavimą
3 šaukštai razinų
2 šaukštai balzaminio acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
2-3 porcijos. Susmulkinti kopūstą.
Rieštutus pakepinti keptuvėje ant sviesto.
Suberti česnaką ir pakepinti dar 1 minuutę.
Suberti kopūstus ir vis pamaišant kaitinti apie 5 minutes. Kad nesviltų ir nereikėtų daugiau aliejaus aš sviesto (nebūtų labai riebu), įpilkite šiek tiek vandens.
Troškintus kopūstus išimkite į lėkštę, sumaišykite su razinomis, actu ir prieskoniais. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Angelė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital