Kopūsto lapuose kepta lašiša su kreminiu padažu

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kopūsto lapuose kepta lašiša su kreminiu padažu
Kopūsto lapuose kepta lašiša su kreminiu padažu
Kopūsto lapuose kepta lašiša su kreminiu padažu
Kopūsto lapuose kepta lašiša su kreminiu padažu
Autorius apie receptą: Kreminė, aromatinga, soti ir tokia skani, tad nustebs visi ragavusieji, o paruošti visai nesunku. Kreminė, aromatinga, soti ir tokia skani, tad nustebs visi ragavusieji, o paruošti visai nesunku. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų lašišos filė
200 gramų kreminio sūrio (naudojau Philadelphia)
1 vienetas savojos kopūstų
1 sauja vyšninių pomidorų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 žiupsnelis cukraus
1 šlakelis balzaminio acto
pagal skonį čiobrelių šakelių
pagal skonį druskos (rozmarinų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ant savojos kopūsto beriame šviežio čiobrelio ir rozmarinų druskos. Guldome lašišą, o ant jos dedame karamelizuotus pomidorus bei svogūnus. Lašišą uždengiame kopūstu ir kepame grilyje 12-15 minučių.
2.
Per tą laiką ruošiame padažą - į smulkintuvą dedame savojos kopūstą, negailime Philadelphia tepamo sūrio su laiškiniais česnakais. Įdedame šviežių krapų, pagardiname druska, pipirais ir gerai sumalame. Valgome su kepta lašiša.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital