Kondensuoto pieno padažas - tobulas blyneliams ir kitiems desertams

AUTORIUS:
Luka
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kondensuoto pieno padažas - tobulas blyneliams ir kitiems desertams
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Šis padažas labai tiks ant mėgstamų blynelių, varškės apkepo, tepti ant duonos riekelės, gardinant ledus ar rytinę košę. Žinoma, skanu valgyti gardumynus ir tiesiog su Šis padažas labai tiks ant mėgstamų blynelių, varškės apkepo, tepti ant duonos riekelės, gardinant ledus ar rytinę košę. Žinoma, skanu valgyti gardumynus ir tiesiog su kondensuotu pienu, bet šis šiltas padažas puiki galimybė šiek tiek paeksperimentuoti. (...daugiau) Luka
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų kondensuoto pieno, saldinto
50 mililitrų vandens (arba pagal poreikį,karšto)
50 gramų sviesto
2 šaukšteliai vanilės ekstrakto
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į prikaistuvį supilti kondensuotą pieną, dėti sviestą ir pilti vandenį.
2.
Masę išmaišyti ir kaitinti ant vidutinės kaitros, kol sviestas išsilydys ir masė taps vientisa.
3.
Į paruoštą masę pilti vanilės ekstraktą, išmaišyti, nukelti puodą nuo kaitros.
4.
Patarimai:
Jei norite šokoladinio padažo įmaišykite šaukštelį mėgiamos kakavos.
Jei norite papildomo skonio, įmaišykite šaukštelį cinamono.
Jei norisi skystesnės konsistencijos, į padažą papildomai pilti karšto vandens pagal poreikį.
AUTORIUS: Luka
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital