Kondensuoto pieno padažas - tobulas blyneliams ir kitiems desertams
AUTORIUS:
Luka
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 5)
@Shutterstock
Autorius apie receptą:
Šis padažas labai tiks ant mėgstamų blynelių, varškės apkepo, tepti ant duonos riekelės, gardinant ledus ar rytinę košę. Žinoma, skanu valgyti gardumynus ir tiesiog su
Šis padažas labai tiks ant mėgstamų blynelių, varškės apkepo, tepti ant duonos riekelės, gardinant ledus ar rytinę košę. Žinoma, skanu valgyti gardumynus ir tiesiog su kondensuotu pienu, bet šis šiltas padažas puiki galimybė šiek tiek paeksperimentuoti.
(...daugiau)(...mažiau)
Luka
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų
kondensuoto pieno, saldinto
50 mililitrų
vandens
(arba pagal poreikį,karšto)
50 gramų
sviesto
2 šaukšteliai
vanilės ekstrakto
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į prikaistuvį supilti kondensuotą pieną, dėti sviestą ir pilti vandenį.
2.
Masę išmaišyti ir kaitinti ant vidutinės kaitros, kol sviestas išsilydys ir masė taps vientisa.
3.
Į paruoštą masę pilti vanilės ekstraktą, išmaišyti, nukelti puodą nuo kaitros.
4.
Patarimai:
•
Jei norite šokoladinio padažo įmaišykite šaukštelį mėgiamos kakavos.
•
Jei norite papildomo skonio, įmaišykite šaukštelį cinamono.
•
Jei norisi skystesnės konsistencijos, į padažą papildomai pilti karšto vandens pagal poreikį.