Klasikiniai varškėčiai

AUTORIUS:
Irena
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 560)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 560)
Klasikiniai varškėčiai
@ Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanūs. Labai skanūs. Irena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 gramų   varškės
2 vienetai   kiaušinių
100 gramų   kvietinių miltų  (apytikriai)
pagal skonį   cukraus
1 žiupsnelis   druskos
pagal poreikį   aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Į dubenį dėti varškę ir sutrinti su šakute.
2.
Į ištrintą varškę įmušti kiaušinius, berti cukrų, miltus, druską ir mediniu šaukštu gerai išsukti.
3.
Ant miltais pabarstytos lentos dėti po šaukštą tešlos, daryti apvalūs paplotėlius, apvolioti miltuose.
4.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti varškėčius, kepti ant nedidelės kaitros.
AUTORIUS: Irena
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (48)
Violeta
2023-11-11 18:55
Labai skanūs varškėčiai ..Ačiū už receptą .. ATSAKYTI
Natasa
2023-04-21 13:52
Labas skanus receptai ATSAKYTI
Mary
2023-02-04 19:45
Labai skanus varškėčiai gavosi ATSAKYTI
Edita
2023-02-02 14:34
Irena, aciu uz puiku recepta. Mano mamos vardas irgi Irena. :) Ji daznai idedavo vanilinio cukraus ir kepimo milteliu. O jos geriausia drauge, irgi Irena (!) darydavo mazus plokscius kamuoliukus su daugiau cukraus. ATSAKYTI
Milda
2023-01-15 12:56
Geriausi varškēčiai ! ATSAKYTI
Nesvarbu
2022-12-17 15:18
Prastas receptas,
Sudejus viska gramas i grama kas parasyta tesla gavosi ziauriai slapia ir lipni, vietoj kad keptu varskeciai iskart pradeda degti ir gerti alieju. ATSAKYTI
Ieva
2022-04-27 20:24
Super...labai minksti ir skanus ATSAKYTI
Loreta
2022-04-20 17:43
Labai puikia gavosi, tik naudojau puse viso kas parasyta ir miltu dejau 40g. Labai skanu! ATSAKYTI
Vilte
2022-01-09 12:13
Ačiū puiku
ATSAKYTI
Nijolė
2021-11-17 08:18
Ačiū skanu ATSAKYTI
I
2021-09-23 14:09
Šiek tiek pakeičiau, nes mūsų šeima negali valgyti glitimo. Tai naudojau 50:50 grikių miltų ir migdolų miltų. Labai skanūs gavosi ATSAKYTI
Edita
2023-02-02 14:27
As valgau tik su speltos miltais. Aisku gana mazai. Baltu miltu jau seniai nevalgau. Visiem geriau butu jei nustotu vartoti viska su baltais miltais. ATSAKYTI
Vytautas
2021-04-11 10:09
Ačiū, labai skanus varškėčiai gavos ATSAKYTI
Ausrine
2021-03-13 10:11
lb skanu ,ačiū ATSAKYTI
Dainora
2021-02-17 12:47
O kiek porciju gaunasi? ATSAKYTI
Indrė
2021-02-17 13:24
Maždaug keturios :) ATSAKYTI
Vaka
2022-11-04 18:01
Net ne daugiau gaunas ATSAKYTI
Vaidas
2021-02-08 15:44
O be miltu galim iskepti varskecius ATSAKYTI
Deima
2021-06-19 19:59
As katik kepiau, naudojau max 60gr miltu, vistiek bent kazkiek miltu- ar ko parnasaus I juos reikia sukibimui ATSAKYTI
KJ
2021-11-20 14:58
Galima manų kruopas naudoti ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital