Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
500 gramų | jautienos faršo | |
400 gramų | konservuotų pomidorų savo sultyse (smulkintų) | |
400 mililitrų | sultinio (arba vandens, galima daugiau, jeigu norite skysčiau) | |
1 skardinė | konservuotų raudonųjų pupelių | |
1 skardinė | konservuotų kukurūzų (mažos) | |
1 vienetas | raudonosios paprikos | |
1 vienetas | aitriųjų pipirų (galite naudoti ir daugiau) | |
1 vienetas | svogūnų (didelio) | |
2 šaukštai | pomidorų pastos | |
1 šaukštelis | rudojo cukraus (nebūtina) | |
1 šaukštas | saldžiosios paprikos miltelių | |
1 šaukštelis | aitriosios paprikos miltelių (galite naudoti ir daugiau) | |
2 skiltelės | česnako (didesnių) | |
0.5 šaukštelio | mairūno (nebūtina) | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | pipirų | |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) | |
Patiekiant: | ||
pagal skonį | sūrio (mėgiamo, naudojau VILVI Memel Piquant su jelapenais) | |
šiek tiek | petražolių |