Kišas su surimi lazdelėmis, rikota ir špinatais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kišas su surimi lazdelėmis, rikota ir špinatais
Kišas su surimi lazdelėmis, rikota ir špinatais
Kišas su surimi lazdelėmis, rikota ir špinatais
Kišas su surimi lazdelėmis, rikota ir špinatais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
300 gramų miltų
170 gramų sviesto (šalto)
80 mililitrų vandens (šalto)
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis džiovintų žolelių mišinio (baziliko, raudonėlio, rozmarino)
Įdarui:
5 vienetai kiaušinių
200 gramų surimi lazdelės (naudojau VIČI CLASSIC)
150 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
150 mililitrų pieno
150 gramų rikotos sūrio
100 gramų špinatų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį čiobrelių šakelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Gaminame tešlą: sumaišome miltus, druską, cukrų ir žoleles.Tuomet dedame šaltą gabalėliais supjaustytą sviestą ir masę triname tarp pirštų, kol susidaro trupiniai. Į trupinius po truputį pilame šaltą vandenį ir stebime, kada trupiniai pradės kibti. Tuomet perkeliame tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus, minkome ir suformuojame rutulį. Jį suvyniojame į maistinę plėvelę ir atvėsiname šaldytuve apie 30 minučių.
2.
Išėmus tešlą iš šaldytuvo ir įklojame ją į kepimo indą. Tešlą subadome šakute ir palaikome šaldytuve dar 30 min.
3.
Gaminame įdarą: į keptuvę pilame šlakelį aliejaus, apkepame špinatus su sutrintu česnaku.
4.
Suplakti kiaušinius ir sumaišyti su pienu, grietinėle, prieskoniais bei apkeptais špinatais.
5.
Į tešla išklotą kepimo indą dedame smulkintas surimi lazdeles, supilame paruoštą įdarą bei šaukštu išdėliojame rikotą.
6.
Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 50 min.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital