Kiniškas maltos kiaulienos ir bulvių stir fry

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Kiniškas maltos kiaulienos ir bulvių stir fry
Nuotraukos Valerijos Bieliakės, LaMaistas.lt redakcijai
Kiniškas maltos kiaulienos ir bulvių stir fry
Kiniškas maltos kiaulienos ir bulvių stir fry
Kiniškas maltos kiaulienos ir bulvių stir fry
Kiniškas maltos kiaulienos ir bulvių stir fry
Kiniškas maltos kiaulienos ir bulvių stir fry
Autorius apie receptą: Kiauliena su bulvėmis kiniškai? Galima ir taip! Ragaujant sunku atspėti, kad patiekale yra bulvių, bet jos suteikia kremiškesnės tesktūros bei daugiau sotumo. Privalumas ir tas, Kiauliena su bulvėmis kiniškai? Galima ir taip! Ragaujant sunku atspėti, kad patiekale yra bulvių, bet jos suteikia kremiškesnės tesktūros bei daugiau sotumo. Privalumas ir tas, kad patiekalui nereikės papildomo garnyro, pvz., virti ryžių. Paruošite greičiau nei per pusvalandį! Receptas adaptuotas pagal TasteMade. (...daugiau) Valerija, Skaniu kampu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų maltos kiaulienos (naudojome kumpį)
3 vienetai bulvių (nedidelių)
50 mililitrų sojos padažo
50 mililitrų vandens
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas medaus
1/4 vieneto aitriosios paprikos
1 skiltelė česnako (didesnės)
1 centimetras imbiero
Patiekiant:
1 pundelis svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves nuskusti ir supjausti plonais šiaudeliais (kaip korėjietiškos morkytės), patogiausia tą daryti pirmiausia bulves supjaustant labai plonais griežinėliais, tuomet sudėti juos į kruveles po kelis ir tik tada pjaustyti šiaudeliais. Jei turite, galite naudoti korėjietiškų morkų pjaustyklę.
2.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, vis pamaišant, apkepinti bulves, kol truputį apskrus.
3.
Česnaką, imbierą ir aitriąją papriką smulkiai sukapoti. Į keptuvę supilti vandenį, berti česnaką, imbierą, aitriąją papriką. Pakaitinti, maišant, kol nugaruos vanduo.
4.
Sudėti maltą mėsą, kepinti, kol apskrus ir nugaruos susidaręs skystis.
5.
Supilti sojos padažą, dėti medų ir dar truputį pakainti, pamaišant.
6.
Patiekiant pabarstyti smulkintais svogūnų laiškais. Jei mėgstate aitriau, taip pat pabarstykite smulkinta aitriąja paprika. Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Gerimantas
2024-03-13 19:47
Klausimas: iš nuotraukos spėju, kad bulves apskrudinus jas reikia išimti ir daržoves kepinti su mėsa atskirai. Ar taip ? ATSAKYTI
Adomas
2023-02-19 16:15
Skanu,ačiū ATSAKYTI
Jokūbas
2023-01-19 21:35
Nuostabus receptas, nepirma kart darau pagal recepta ir visada tobulai iseina. Aciu! ATSAKYTI
Rasa
2022-04-28 18:35
Ar galima naudoti jautieną vietoj kiaulienos? ATSAKYTI
Valerija
2022-04-29 09:41
Tikrai taip, tik patarčiau rinktis ne visiškai liesą maltą jautieną ;) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital