Vištienos filė supjaustykite taip, kad jos plotas būtų maždaug 12x10 cm, o jos storis būtų apie 6 mm. Tokius filė gabalus išmuškite iki 3mm storio. Ant filė uždėkite šalto sviesto kubelį (maždaug 3x1x1) ir muštos vištienos likučius. Filė susukite taip, kad sviestas būtų viduryje, o kotleto forma pasidarytų kaip cepelino. Kotletą pasūdykite, pamirkykite plaktame kiaušinyje, apvoliokite džiūvesėliais, vėl pamirkykite kiaušinyje ir vėl apvoliokite džiūvesėliuose. Kotletus virkite aliejuje (arba fritiūrinėje) apie 4 minutes, vėliau pakepkite 4 min. orkaitėje, kad šiek tiek apsausėtų. Sviestas, kotleto viduje neturi išbėgti.
seip tai sviestas laikomas kamb temp ir po to i sviesta sudedamos smulkintos petrazoles,mase dedame ant maistines pleveles,suvyniojame,dedame i saldytuva. sustingus masei atvyniojame,atpjauname reikiama gabaliuka ir dedame ant miesos.
ATSAKYTI
zaneta
2009-11-01 02:47
truksta ingredientuose petrazoliu! nuotraukoje matyti, bet i sudeti lyg ir neieina skaitant.
ATSAKYTI