Kiaušinių vyniotinis su šonine ir daržovėmis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kiaušinių vyniotinis su šonine ir daržovėmis
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Kiaušinių vyniotinis su šonine ir daržovėmis
Kiaušinių vyniotinis su šonine ir daržovėmis
Kiaušinių vyniotinis su šonine ir daržovėmis
Autorius apie receptą: Švenčių vaišėms ar po Velykų likusiems kiaušiniams sunaudoti tobulai tiks šis užkandis. Paruošimas paprastas, o pavyksta sotus, gardus. Tinka valgyti vieną, dėti ant Švenčių vaišėms ar po Velykų likusiems kiaušiniams sunaudoti tobulai tiks šis užkandis. Paruošimas paprastas, o pavyksta sotus, gardus. Tinka valgyti vieną, dėti ant duonos riekelės. (...daugiau) Laurinta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 vienetų kiaušinių (kietai virtų)
2 vienetai kiaušinių (nevirtų)
1 vienetas bulvių (didesnės)
1 vienetas morkų (didesnės)
1 vienetas svogūnų (didesnio)
40 gramų šaltai rūkytos šoninės (pjaustytos juostelėmis)
1 šaukštas provanso žolelių
4 skiltelės česnako (arba pagal skonį)
2 šaukšteliai česnako miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Įjungti orkaitę kaisti iki 180° C (kaitinimo režimas - viršus+apačia, be vėjelio).
2.
Virtus kiaušinius, bulvę ir morką sutarkuoti smulkią burokinės tarkos puse. Sudėti į dubenį. Įtarkuoti svogūną, įspausti česnako skilteles. Išmaišyti.
3.
Berti provanso žoleles, druską, pipirus, česnako miltelius ir išmaišyti, paragauti, ar patinka skonis, jei reikia, dar įberti druskos, pipirų.
4.
Įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti.
5.
Kekso kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi. Sudėti šoninės juosteles taip, kad būtų tiek apačioje, tiek ant šonų. Sudėti paruoštą masę ir išlyginti paviršių, užlenkti šoninės kraštelius.
6.
Kepti iki 180° C įkaitintos orkaitės viduryje apie 1 val.
7.
Atvėsinti formoje, tuomet išimti, apversti, kad apatinė dalis atsidurtų viršuje ir pjaustyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital