Kiaušinių užtepėlė su lašiša ir karamelizuotais svogūnais

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Kiaušinių užtepėlė su lašiša ir karamelizuotais svogūnais
Kiaušinių užtepėlė su lašiša ir karamelizuotais svogūnais
Kiaušinių užtepėlė su lašiša ir karamelizuotais svogūnais
Autorius apie receptą: Skamba įspūdingai, o paruošti visai paprasta! Šioje užtepėlė persipina daugybė puikių skonių. Jei visgi nedrąsu išbandyti savo jėgas karamelizuojant svogūnus, jų Skamba įspūdingai, o paruošti visai paprasta! Šioje užtepėlė persipina daugybė puikių skonių. Jei visgi nedrąsu išbandyti savo jėgas karamelizuojant svogūnus, jų galite įsigyti jau paruoštų, tačiau norime Jus patikinti, kad tai visai nesudėtinga! Užtepėlė puikiai tinka įdaryti tešlos šaukštelius ar krepšelius, tepti ant duonelės, o iš tiesų ji tokia skani, kad norisi tiesiog kabinti šaukštais! (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
6 vienetai juodųjų alyvuogių (be kauliukų)
30 gramų sūdytos lašišų filė (ar šaltai rūkytos)
2 šaukštai majonezo (apytikriai, naudojome Daumantų Karališką Švelnaus skonio)
Kepimui:
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų (nedidelio)
3 šaukštai vandens
1 šaukštas aliejaus
0.5 šaukštelio cukraus
1 žiupsnelis druskos
Patiekiant:
pagal poreikį juodos duonos (sausai kepintos arba tešlos šulinėlių, šaukštelių)
pagal poreikį sūdytos lašišų filė (ar šaltai rūkytos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pirmiausia pasiruošiame svogūnus: svogūną nuvalyti, perpjauti išilgai pusiau ir supjaustyti kuo siauresnėmis juostelėmis.
2.
Keptuvėje ant vidutinės kaitros įkaitinti aliejų. Sudėti svogūnus ir, vis pamaišant, pakepinti apie 5 minutes, kol šiek tiek suminkštės. Pilti vandenį (atsargiai, aliejus karštas, neapsitaškykite!). Toliau vis pamaišant troškinti dar 5 minutes (kol išgaruos vanduo ir svogūnai dar labiau suminkštės), jei vanduo išgaruotų greičiau, pilti dar šiek tiek, jei po 5 minučių vandens dar bus - dar patroškinti. Berti cukrų, druską, vis pamaišant pakepinti dar 5 minutes. Svogūnus palikti atvėsti.
3.
Kiaušinius smulkiai sutarkuoti.
4.
Kuo smulkiau supjaustyti alyvuoges ir lašišą. Sudėti prie kiaušinių.
5.
Dėti atvėsusius svogūnus, majonezą. Išmaišyti.
6.
Tepti ant duonelės, ant viršaus uždėti lašišos.
Daugiau gardžių ir patikrintų receptų galite rasti čia
RECEPTO DRAUGAS:
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Ieva
2020-10-20 13:09
Labai skanu!!!! ATSAKYTI
Daiva
2020-04-13 15:14
Patiko,geras receptas. ATSAKYTI
Karina
2019-12-31 15:20
Super. Man patiko ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital