Kiaulienos šoninė su raudongūžiais kopūstais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kiaulienos šoninė su raudongūžiais kopūstais
Kiaulienos šoninė su raudongūžiais kopūstais
Kiaulienos šoninė su raudongūžiais kopūstais
Autorius apie receptą: Čia tai bent pietūs. Sotūs ir labai skanūs. Man labai patiko raudongūžių kopūstų garnyras. Tikrai gaminsiu dažnai. Patikėkite čia visai neprireikė net bulvių. Receptą Čia tai bent pietūs. Sotūs ir labai skanūs. Man labai patiko raudongūžių kopūstų garnyras. Tikrai gaminsiu dažnai. Patikėkite čia visai neprireikė net bulvių. Receptą radau kulinariniame žurnale „Virtuvė nuo...iki...“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas kiaulienos šoninės (be kaulo)
2 šaukštai medaus
1 šaukštas grūdėtųjų garstyčių
3 skiltelės česnako (smulkinto)
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Garnyrui:
500 gramų raudongūžių kopūstų
2 vienetai obuolių
50 mililitrų vandens
30 gramų sviesto
1 šaukštelis cukraus
1 šaukštelis baltojo vyno acto
1 žiupsnelis malto cinamono
2 vienetai čiobrelių šakelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaulienos šoninę įtriname druska, pipirais, garstyčiomis, smulkintu česnaku. Aš palieku pasimarinuoti per naktį, nes man taip daug skaniau, nors galima kepti iš karto. Šoninę suvyniojame į foliją.
2.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. Praėjus valandai laiko kepimo, šoninę išvyniojame iš folijos. Patepame šaukštu skysto medaus ir grąžiname vėl į orkaitę 10 min. Vėl patepame šaukštu medaus ir kepame dar 10 min.
3.
Pasiruošiame garnyrą. Kopūstus supjaustome smulkiais ruoželiais. Obuolius nulupame, išpjauname sėklalizdžius ir supjaustome skiltelėmis.
4.
Troškintuve ištirpiname sviestą. Sudedame obuolius. Pabarstome cinamonu, cukrumi ir pakepiname ant silpnos ugnies apie 2 – 3 min. Sudedame raudongūžius kopūstus. Pilame vandens, acto, beriame druskos, dedame čiobrelį. Uždengiame dangčiu ir troškiname apie 30 min.
5.
Į lėkštę dedame raudongūžių kopūstų garnyro, ant viršaus šoninę.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital