Kiaulienos šoninė orkaitėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kiaulienos šoninė orkaitėje
Autorius apie receptą: Kartais toks maistas „nurauna stogą“. Taip jau senai buvau nekepusi šoninės, kad jau vien pagalvojus apie ją, bėgo seilės upeliu. Juk genialu tai, kas paprasta. O iškepti Kartais toks maistas „nurauna stogą“. Taip jau senai buvau nekepusi šoninės, kad jau vien pagalvojus apie ją, bėgo seilės upeliu. Juk genialu tai, kas paprasta. O iškepti šoninę kartu su bulvėmis orkaitėje nėra sunku. Šalia dar kalnas raugintų kopūstų ir puota šeimai garantuota. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas kiaulienos šoninės
3 skiltelės česnako (smulkintų)
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
1 šaukštelis grūdėtųjų garstyčių
1/4 šaukštelio maltų lauro lapų
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Garnyrui:
pagal poreikį bulvių
šiek tiek prieskonių bulvėms
šiek tiek druskos
šiek tiek kmynų
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaulienos šoninę supjaustome plonomis juostelėmis. Įtriname druska, prieskoniais, smulkintu česnaku. Paliekame marinuotis bent porai valandų.
2.
Bulves nuskusti, stambesnes pasmulkinti.
3.
Šoninę sudedame į kepimo indą, šalia dedame bulves, pabarstome bulves druska, pipirais, bulvių prieskoniais, kmynais.
4.
Kepame 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
5.
Tobula su raugintais kopūstais.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Romas
2023-10-24 19:36
Taip ir buvo,NUROVE ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital