Kiaulienos kepsniai su spanguolių ir apelsinų padažu

AUTORIUS:
Ingrida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Kiaulienos kepsniai su spanguolių ir apelsinų padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g kiaulienos sprandinės
300 g spanguolių
1 apelsino
2 šaukštai medaus
Druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smulkiai sutarkuojame apelsino žieveles. Iš apelsino išspaudžiame sultis (gaunasi 100 ml).
Spanguoles sutrinkite kartu su medumi.
Į spanguolių tyrę įmaišykite apelsino sultis ir žievelę.
Pusė šios masės supilkite į kepimo formą. Sudėkite druska įtrintus mėsos kepsnius ir užpilkite likusiu spanguolių padažu.
Kepti apie 1 valandą 180 laipsnių orkaitėje.
AUTORIUS: Ingrida
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Alė
2020-03-24 10:52
Ar kas išbandėt receptą, koks skonis? koks garnyras tiktų geriausiai? ATSAKYTI
Alė
2020-03-24 12:30
Nepatiko labai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital