Kiaulienos kepsniai krienų padaže su pievagrybiais ir špinatais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Kiaulienos kepsniai krienų padaže su pievagrybiais ir špinatais
Kiaulienos kepsniai krienų padaže su pievagrybiais ir špinatais
Kiaulienos kepsniai krienų padaže su pievagrybiais ir špinatais
Autorius apie receptą: Kiekvieną kąsnelį apgaubia švelnus krienų padažas, tad mėgautis tiesiog nuostabu. Tai sotus, gardus, paprastai paruošiamas patiekalas šeimynai, kuris tinka ne tik pietums, Kiekvieną kąsnelį apgaubia švelnus krienų padažas, tad mėgautis tiesiog nuostabu. Tai sotus, gardus, paprastai paruošiamas patiekalas šeimynai, kuris tinka ne tik pietums, bet ir šventiniam stalui. Jie ne tik puikiai atrodo, bet ir gardūs. (...daugiau) Laurinta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų kiaulienos nugarinės
250 gramų pievagrybių
180 mililitrų vandens (arba sultinio)
100 mililitrų grietinėlės, 30% riebumo
50 gramų sviesto
1 sauja špinatų (nebūtina)
2 šaukštai krienų
1 šaukštas kvietinių miltų
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Jei naudojate nugarinės gabalą, o ne pjaustytus kepsnelius, tuomet ją supjaustyti maždaug 1,5 cm storio kepsniais.
2.
Kiekvieną kepsnelį iš abiejų pusių pabarstyti druska, pipirais, džiovintu raudonėliu ir įtrinti.
3.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti kepsnius. Kepti po maždaug 7 minutes iš abiejų pusių iki iškeps ir kiek paskrus. Tikslus kepimo laikas priklauso nuo pjausnių storio, jei pjausniai plonesni nei 1 cm storio, tuomet kepti reikės apie 5 minutes iš abiejų pusių. Kai pjausniai iškeps, atidėti juos į lėkštę ir uždengti kita lėkšte, kad neatšaltų.
4.
Pievagrybius supjaustyti griežinėliais.
5.
Į keptuvę dėti apie 25 g sviesto, ištirpinti. Sudėti pievagrybius, apkepti vis pamaišant kelias minutes iki kol sukris. Tuomet sudėti likusį sviestą, ištirpinti ir suberti miltus. Greitai maišyti iki išsimaišys miltų gabalėliai, pakepinti apie 30 s.
6.
Į keptuvę pilti vandenį, dėti krienus, maišant pavirti apie 2 min iki kol padažas ims tirštėti. Supilti grietinėlė, sudėti špinatus ir išmaišyti. Sudėti kepsnius, ir pakaitinti dar 1-2 minutes iki padažas taps kremiškesnis, tirštesnis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital