Kiaulienos guliašas

AUTORIUS:
Luka
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Kiaulienos guliašas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g kiaulienos sprandinės be kaulo
250 svogūnų
2 v. š. aliejaus
2 v. š. maltų saldžiųjų paprikų
200 ml pomidorų sulčių
0,5 a. š. mairūnų
česnako skiltelė
druskos
2 morkos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustyti 3 cm storio gabaliukais, o svogūnus - stambiais kubeliais. Mėsos gabaliukus pakepinti su aliejumi, suberti svogūnus ir kepti 2 minutes.
Keptuvę su mėsa ir svogūnais nukelti nuo ugnies ir paskaninti saldžiosiomis paprikomis. Atsargiai į mėsą supilti pomidorų sultis, sudėti morkas ir užvirinti.
Nuluptą česnako skiltelę sutrinti, sumaišyti su šaukšteliu druskos ir suberti į mėsą. Guliašą pagardinti mairūnais ir troškinti uždengtame puode.
AUTORIUS: Luka
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Mm
2024-02-17 14:34
Skanu labai ATSAKYTI
Tttttt
2021-04-18 11:39
O is kur atsirado morkos recepte ju nera ATSAKYTI
Brita
2021-06-26 23:54
Yra 2vnt ATSAKYTI
Hhhh
2019-02-02 19:10
Sudinas receptas parasyta bele kaip kaip gaminti ATSAKYTI
Geras receptas
2017-12-01 23:13
Nesudetingas pagaminti ir be galo skanus. Dekui uz recepta. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital