Keptuvėje keptos česnakinės krevetės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Keptuvėje keptos česnakinės krevetės
Autorius apie receptą: Tikra klasika ir neatsibostantis variantas! Labai skanu kepimo metu pabarstyti rūkytos paprikos milteliais. Keptos česnakinės krevetės pradžiugins bet kurį gurmaną! Tikra klasika ir neatsibostantis variantas! Labai skanu kepimo metu pabarstyti rūkytos paprikos milteliais. Keptos česnakinės krevetės pradžiugins bet kurį gurmaną! Aušra, Skaniai sveikai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų krevečių (kiautuose)
4 skiltelės česnako
1 šlakelis alyvuogių aliejaus (arba sviesto)
1 žiupsnis čili dribsnių
1 žiupsnis druskos
0.5 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių
pagal skonį petražolių
pagal skonį citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Krevetes nuplauti ir nusausinti. Česnaką smulkiai susmulkinti.
2.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, suberti česnaką, čili dribsnius ir pakepti 30 s.
3.
Praėjus šiam laikui, padidinti kaitrą, sudėti krevetes vienu sluoksniu, berti druską, rūkytos paprikos miltelius ir kepti dar 2 minutes iš kiekvienos pusės arba tol, kol krevetės įgaus gražią rausvą spalvą.
4.
Patiekti su smulkintomis petražolėmis ir citrinų griežinėliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital