Keptuvėje kepti riestainiukai

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Keptuvėje kepti riestainiai riestainiukai
Autorius apie receptą: Labai lengvai pagaminami ir labai skanūs riestainiukai, kurie kepami itin paprastai - keptuvėje kaip blyneliai. Labai lengvai pagaminami ir labai skanūs riestainiukai, kurie kepami itin paprastai - keptuvėje kaip blyneliai. Jurgita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 gramų miltų
250 mililitrų pieno
100 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Pabarstymui:
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilti pieną, išmaityti. Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir suminkyti tešlą. Tešla turi būti nelipni, bet ir ne per kieta. Jeigu atrodytų per minkšta, įdėkite dar šiek tiek miltų, o jeigu kietoka - įpilkite šlakelį pieno.
2.
Tešlą iškočioti ant miltais pabarstyto paviršiaus. Didesnio skermens stikline išspausti apskritimus. Tada mažo skersmens stikline išspausti jų viduriukus.
3.
Riestainėlius kepti keptuvėje ant aliejaus kaip blynus, gražiai apkepant iš abiejų pusių. Iškepusius apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Vida Jansevičienė
2021-11-18 19:20
Aš pjausčiau juostelėmis, nes nesuvaldžiau tešlos. Gavosi gražios ir skanios lazdelės. Ačiū už receptą! ATSAKYTI
Hmmmm
2018-08-16 11:58
Labai lengvas receptas ir be galo be krašto skanus! Ačiū ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital