Keptų rabarbarų ir braškių kobleris

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Keptų rabarbarų ir braškių kobleris
Keptų rabarbarų ir braškių kobleris
Keptų rabarbarų ir braškių kobleris
Keptų rabarbarų ir braškių kobleris
Keptų rabarbarų ir braškių kobleris
Keptų rabarbarų ir braškių kobleris
Keptų rabarbarų ir braškių kobleris
Keptų rabarbarų ir braškių kobleris
Keptų rabarbarų ir braškių kobleris
Keptų rabarbarų ir braškių kobleris
Keptų rabarbarų ir braškių kobleris
Autorius apie receptą: Šiame nuostabiame keptų rabarbarų ir braškių kobleryje tobulai susipina rabarbarų rūgštumas, apelsino žievelės skoniai bei kvapni sviestinė tešla, kurią gaminau su Šiame nuostabiame keptų rabarbarų ir braškių kobleryje tobulai susipina rabarbarų rūgštumas, apelsino žievelės skoniai bei kvapni sviestinė tešla, kurią gaminau su „Kauno grūdų“ kvietiniais aukščiausios rūšies miltais (550 C). Puikus desertas karštai vasaros dienai. O kad būtų tobula - nepamirškite ir vanilinių ledų. Jie čia būtini! Kepimo indai: didesnis 26x17 cm, mažesnis 21×24 cm. (...daugiau) Itsmevelina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
800 gramų rabarbarų
200 gramų braškių
150 gramų cukraus
1 vienetas apelsinų
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį vanilinių ledų
Tešlai:
150 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų aukščiausios rūšies 550 C)
100 mililitrų grietinėlės (30% riebumo)
70 gramų sviesto (šalto)
70 gramų cukraus pudros
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Dubenyje sumaišykite miltus, cukraus pudrą, kepimo miltelius ir druską. Sudėkite kubeliais pjaustytą šaltą sviestą. Viską sutrinkite pirštais iki birios masės (turėtų priminti duonos trupinius). Vėliau supilkite grietinėlę ir viską maišykite šaukštu kol tešla taps vientisa.
2.
Iš tešlos, drėgnomis rankomis, padarykite 8 rutuliukus ir uždengę maistine plėvele palaikykite šaldymo kameroje apie 30 minučių.
3.
Į kepimo indą sudėkite gabaliukais pjaustytus rabarbarus, braškes, cukrų, įtarkuokite apelsino žievelę bei įberkite druską. Viską sumaišykite ir dėkite į iki 220 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 20-25 minutes. Kas kažkiek laiko viską pamaišykite.
4.
Sumažinkite orkaitės temperatūrą iki 180 laipsnių. Sudėkite ant rabarbarų suformuotus rutuliukus ir kepkite apie 25-30 min. kol viskas dailiai apkeps.
5.
Patiekite šį rabarbarų koblerį šiltą su vaniliniais ledais.
Patarimai:
Kadangi neturėjau vienos didesnės kepimo formos, naudojau dvi mažesnes.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital