Trinta moliūgų sriuba su avinžirniais

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Trinta moliūgų sriuba
Autorius apie receptą: Truputis saulės ir šilumos lėkštėje! Jei mėgstate aštriau, papildomai galima gardinti ciberžole, kario pasta, aitriaisiais pipirais. Truputis saulės ir šilumos lėkštėje! Jei mėgstate aštriau, papildomai galima gardinti ciberžole, kario pasta, aitriaisiais pipirais. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų moliūgų
100 gramų avinžirnių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
50 gramų grietinėlės (galima pakeisti kokoso pienu)
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus (arba sviesto)
šiek tiek petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Avinžirnius užmerkti iš vakaro arba galima naudoti konservuotus, tada užmerkti ir apvirti nereikės.
2.
Moliūgą supjaustyti, aptepti aliejumi ir pakepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
3.
Kol kepa moliūgas, avinžirnius paverdame, kad suminkštėtų.
4.
Keptuvėje, ant nedidelės kaitros pakepinti smulkintą morką, svogūną ir česnaką.
5.
Į puodą su avinžirniais sudėti moliūgą ir kepintas daržoves. Pavirti apie 10 minučių. Sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos konsistencijas. Pagardinti grietinėle.
6.
Patiekiant pabarstyti petražolėmis. Dar galima lėkštėse papuošti šlakeliu grietinėlės ir saujele virtų avinžirnių.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis