Keptos marinuotos aukšlės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Keptos marinuotos aukšlės
Keptos marinuotos aukšlės
Keptos marinuotos aukšlės
Autorius apie receptą: Tai bendras mano projektas su vyru. Jis gaudė žuvis, išvalė, kepė, o aš paruošiau marinatą. Ir mėgavomės skaniu užkandžiu. Tai bendras mano projektas su vyru. Jis gaudė žuvis, išvalė, kepė, o aš paruošiau marinatą. Ir mėgavomės skaniu užkandžiu. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų žuvies (mažų žuvyčių, naudojau aukšles)
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Apvoliojimui:
3 šaukštai kvietinių miltų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Marinatui:
500 mililitrų vandens
100 mililitrų obuolių acto
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
4 šaukšteliai medaus
1 šaukštelis druskos
4 vienetai juodųjų pipirų (grūdėlių)
2 vienetai lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Marinatui morkas supjaustome griežinėliais, svogūną pusžiedžiais. Sudedame į puodą. Užpilame vandeniu, obuolių actu, sudedame medų, beriame lauro lapus, pipirus ir druską. Marinatą užverdame. Atvėsiname.
2.
Žuvis išvalome, nuplauname. Pabarstome druska, pipirais.
3.
Apvoliojame miltuose.
4.
Kepame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps.
5.
Žuvis susluoksniuojame inde, kartu su daržovėmis iš marinato. Užpilame marinatu ir leidžiame pastovėti 2 – 4 val.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital