Kepti sumuštiniai su mėsyte ir morkomis

AUTORIUS:
Greta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kepti sumuštiniai su mėsyte ir morkomis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai greitai paruošiami ir labai skanūs kepti sumuštinukai. Mes juos ruošiame ant prancūziško ar paprasto batono. Rūkytą kumpį galima keisti rūkyta, kepta ar virta Labai greitai paruošiami ir labai skanūs kepti sumuštinukai. Mes juos ruošiame ant prancūziško ar paprasto batono. Rūkytą kumpį galima keisti rūkyta, kepta ar virta vištiena. (...daugiau) Greta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas prancūziško batono (ar 8 riekių batono)
150 gramų karštai rūkyto kiaulienos kumpio (ar rūkytos/keptos/virtos vištienos)
150 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas morkų (mažos)
4 šaukštai pomidorų padažo
1 skiltelė česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Morką supjaustyti plonais šiaudeliais (peiliu ar specialia pjaustykle). Sūrį stambiai sutarkuoti. Kumpelį supjaustyti smulkiais kubeliais. Viską išmaišyti.
2.
Prancūzišką batoną supjaustyti į 3 ar 4 lygias dalis. Kiekvieną perpjauti išilgai.
3.
Česnaką nuvalyti, perpjauti perpus ir perpjauta puse įtrinti vidinę batono pusę.
4.
Kiekvieną riekelę aptepti pomidorų padažu, dėti kumpio, morkų ir sūrio masės. Sumuštinius sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.
5.
Kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 8 - 10 minučių. Skanaus!
AUTORIUS: Greta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Irena
2019-10-10 23:30
Labai greitas pagaminimas,reikės išbandyti. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital