Karšti sumuštiniai keptuvėje su surimi lazdelių įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Karšti sumuštiniai su krabų surimi lazdelėmis
Karšti sumuštiniai su krabų surimi lazdelėmis
Karšti sumuštiniai su krabų surimi lazdelėmis
Karšti sumuštiniai su krabų surimi lazdelėmis
Autorius apie receptą: Ne taip seniai dalinausi karšta sūrio ir surimi užtepėle - receptu, kuris sumušė populiarumo rekordus, buvo išbandytas ir išgirtas daugybę kartų. Ir ne veltui - skonis išties Ne taip seniai dalinausi karšta sūrio ir surimi užtepėle - receptu, kuris sumušė populiarumo rekordus, buvo išbandytas ir išgirtas daugybę kartų. Ir ne veltui - skonis išties nuodėmingai skanus ir mano pačios namuose buvo ne kartą kartojamas įvairiomis formomis. Viena man labai patikusi variacija yra būtent šie karšti sumuštiniai, kuriuose kreminis sūrio ir VIČI CLASSIC surimi lazdelių įdaras transformuojamas į sumuštinių įdarą. Tai kiek paprastesnė, labiau kasdienybei tinkanti, bet ne mažiau skani versija. Toli nuo sveikos mitybos - sumuštinis nuodėmingas, bet tos nuodėmės tikrai vertas! (...daugiau) Kristina, Ant medinės lentelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų surimi lazdelės (naudojau VIČI CLASSIC )
4 riekelės balta duona
50 gramų fermentinio sūrio
1 skiltelė česnako
1 šaukštas majonezo
pagal poreikį sviesto
pagal poreikį druskos
pagal poreikį pipirų
pagal poreikį česnakų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Visas duonos riekeles tolygiai aptepame sviestu.
2.
Indelyje sumaišome griežinėliais pjaustytas surimi lazdeles, tarkuotą sūrį, smulkintą česnaką ir česnako laiškus, majonezą, druską ir pipirus.
3.
Į keptuvę sviestu žemyn dedame dvi duonos riekeles, ant jų gausiai uždedame įdaro ir kepame ant silpnesnės nei vidutinės kaitros apie 4 minutes, kol duona gražiai apskrunda. Tuomet ant įdaro dedame likusias duonos riekeles, sviestu į viršų. Atsargiai prilaikydami apverčiame sumuštinius, uždengiame keptuvę ir kepame dar kelias minutes.
Daugiau maistingų ir stilingų receptų galite rasti šioje Kristinos knygoje
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital