Kepti šonkauliukai su kavos nata

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Kepti šonkauliukai su kavos nata
Kepti šonkauliukai su kavos nata
Autorius apie receptą: Puikūs, nuostabiai kvepiantys ir itin gardžiai atrodantys šonkauliukai su puikia kavos nata. Jei turite laiko, rekomenduojama kurį laiką šonkauliukus palikti pasimarinuoti Puikūs, nuostabiai kvepiantys ir itin gardžiai atrodantys šonkauliukai su puikia kavos nata. Jei turite laiko, rekomenduojama kurį laiką šonkauliukus palikti pasimarinuoti gerai įtrynus su prieskoniais. Patiks visiems šonkauliukų mėgėjams, nes jų mėsytė iškepa sultinga, minkšta ir tobulo skonio. (...daugiau) Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų šonkaulių
pagal poreikį barbekiu padažas (naudojau naminį)
2 šaukštai rūkytos paprikos miltelių
1 šaukštas rudojo cukraus
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio malta kava
0.5 šaukštelio maltų pankolio sėklų
0.5 šaukštelio džiovintas čiobrelis (malto)
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
0.5 šaukštelio juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sudedame visus prieskonius bei druską į dubenėlį ir gerai išmaišome.
2.
Šonkauliams nulupame plėvelę. Gerai įtriname prieskonių mišiniu. Jeigu turime laiko, paliekame pasimarinuoti.
3.
Šonkaulius kepame iki 125 C įkaitintame grilyje apie 90 minučių (būtinai kaulais į apačią). Jeigu neturite grilio, kepkite iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ant grotelių.
4.
Tada šonkaulius vyniojame į foliją (jau guldome mėsa į apačia). Kepame dar apie 30 minučių.
5.
Atvyniojame folijos viršų, šonkaulius aptepame padažu ir pakepame dar 5 minutes. Šį aptepimą-pakepimą kartojame 2-3 kartus.
6.
Pjaustome ir skanaujame!
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital