Kepti rabarbarai su baltuoju šokoladu ir grietinėle

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kepti rabarbarai su baltuoju šokoladu ir grietinėle
Autorius apie receptą: Greitai paruošiamas ir itin gardus cinamono, imbiero, vanilės ir kardamono skonio desertas. Greitai paruošiamas ir itin gardus cinamono, imbiero, vanilės ir kardamono skonio desertas. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 gramų rabarbarų
150 gramų balto šokolado
4 šaukštai skysto medaus
3 šaukštai sviesto
1 šaukštas malto imbiero (naudojome "Santa Maria")
1 vienetas vanilės ankšties
1 vienetas cinamono žievelė (naudojome "Santa Maria")
Patiekiant:
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
1 šaukštelis cukraus pudros
1 šaukštelis malto kardamono (naudojome "Santa Maria")
0.5 šaukštelio vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Rabarbarus nulupkite, supjaustykite 5 cm dydžio gabalėliais ir sudėkite ant per pusę perlenkto aliuminio folijos lakšto. Pašlakstykite medumi.
2.
Vanilės ankštį perpjaukite pusiau ir išgremžkite sėklas.
3.
Vanilės ankštį, sėklas, cinamono lazdelę, sviestą ir imbierą sudėkite į puodą. Kaitinkite, kol sviestas ištirps, o tada supilkite mišinį ant rabarbarų. Suvyniokite rabarbarus į plokščią paketėlį ir ant karštos liepsnos kepkite 10-15 minučių.
4.
Baltąjį šokoladą sulaužykite mažesniais gabalėliais ir sudėkite ant per pusę perlenkto aliuminio folijos lakšto su užlenktais krašteliais. Kepkite, kol šokoladas taps auksinės rusvos spalvos. Tada atvėsinkite ir sutrupinkite į mažus gabalėlius.
5.
Į šaltą grietinėlę įmaišykite cukraus pudrą, maltą kardamoną ir vanilinį cukrų. Išplakite grietinėlę iki standžių putų.
6.
Rabarbarus patiekite su plakta grietinėle ir baltuoju šokoladu.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
gardumynai tėvo dienai
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital