Kepti nektarinai su karamelės padažu

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kepti nektarinai su karamelės padažu
Autorius apie receptą: Kepsninėje paruoštas desertas - misija įmanoma. Apskrudę nektarinai su ledais ir tirštu karamelės padažu puikiai tiks pabaigti gardžią vakarienę. Kepsninėje paruoštas desertas - misija įmanoma. Apskrudę nektarinai su ledais ir tirštu karamelės padažu puikiai tiks pabaigti gardžią vakarienę. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 mililitrų grietinės, 30% riebumo
4 vienetai nektarinų
170 gramų cukraus
50 gramų sviesto
6 šaukštai vanilinių ledų
3 šaukšteliai vanilinio cukraus (naudojome Santa Maria)
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Cukrų kaitinkite prikaistuvyje, kol paruduos. Sudėkite sviestą, grietinėlę, vanilę, druską ir toliau kaitinkite, kol ims tirštėti.
2.
Nektarinus supjaustykite ketvirčiais ir kepkite kepsninėje vidutinėje kaitroje, kol suminkštės.
3.
Patiekite su ledais ir karamelės padažu.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital