Kepti kalpokai

AUTORIUS:
Lina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Kepti kalpokai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg kalpokų
70 g sviesto
druskos
5 pipirų žirnelių
1 lauro lapelio
džiovintų daržovių arba vegetos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kalpokus nuvalome ir išplaunam po tekančiu vandeniu. Jei reikia susmulkinam ir dar kartą perplaunam. Dedam į puodą, užpilam vandeniu, beriam druską, pipirus ir lauro lapelį. Verdam 45 min. Nupilam vandenį, grybus perplaunam švariu vandeniu, nusausinam ir dedam į keptuvę. Dedam sviestą ir kepam apie 15 min. Iškeptus dedame į dubenėlius, barstom džiovintom daržovėm ir uždedam po šaukštelį grietinės.
AUTORIUS: Lina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Tauras
2021-09-09 10:12
Kas lieka iš grybo pavirus 45 min.ir dar iškilus vandenį... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital