Kepti brokoliai su omletu

AUTORIUS:
Ieva Visockytė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kepti brokoliai su omletu
Kepti brokoliai su omletu
Kepti brokoliai su omletu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai brokolių
1 pakelis sviesto
2 šaukšteliai prieskonių
50 gramų miltų
50 gramų pieno
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
1/5 šaukštelio muskato (maltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Atskirti kiaušinio trynį (-ius) nuo baltymo (-ų). Miltus, trynį (-ius), pieną ir maltą muskatą išmaišyti. Atskirai iki standžių putų sulakti kiaušinio baltymą (-us) su druska. Atsargiai jį (juos) įmaišyti į tešlą. Palikti pastovėti, kol ruošiami brokoliai.
2.
Brokolius apvirti, susmulkinti į mažesnes dalis. Palikti nusivarvėti.
3.
Keptuvėje įkaitinti sviestą, pilti omleto tešlą, pakepti, tada uždėti šiek tiek sviesto, apversti ir vėl pakepti, dar bekepant keptuvėje atsargiai suplėšyti omletą į gabalėlius.
4.
Kitoje keptuvėje įkaitinti sviestą (kiekis priklauso nuo individualaus skonio, keptuvės savybių). Apkepti brokolius, apibarstyti prieskoniais "Sviestelis" (arba kitais mėgiamais).
5.
Į keptus brokolius sudėti omleto gabalėlius, išmaišyti.
AUTORIUS: Ieva Visockytė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital