Keptas pusryčių sumuštinis Montekristas

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Keptas pusryčių sumuštinis Montekristas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Šis Montekristo sumuštinis gali atrodyti labai matytas, nes primena populiarųjį prancūzišką sumuštinį French croque-monsieur. Na ir tikrai, šio sumuštinio variacijos Šis Montekristo sumuštinis gali atrodyti labai matytas, nes primena populiarųjį prancūzišką sumuštinį French croque-monsieur. Na ir tikrai, šio sumuštinio variacijos Amerikoje, receptų knygose minimos jau 1930 - 1960 metais. Įdomu tai, kad sumuštinio gaminimas gali kisti priklausomai nuo regiono. Vienose šalies dalyse populiaru jį gaminti tik su kiaulienos kumpiu, o kitur dedama ir kalakuto mėsos, gali būti kepami ir grilyje, ir keptuvėje, ir orkaitėje. Išskirtinis akcentas - cukraus pudra apibarstytas viršus arba šaukštelis džemo šalia, bet skanu ir be to. Šis nuostabus sumuštinis su kumpiu ir sūriu puikus pasirinkimas sotiems, skaniems pusryčiams. (...daugiau) Renata
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 riekės šviesios forminės duonos (ar batono)
4 riekės sūrio (tinka fermentinis)
4 riekės rūkyto kumpio
2 vienetai kiaušinių
100 mililitrų pieno (apytikriai)
1 žiupsnelis druskos
Užtepimui:
1 šaukštas garstyčių
3 šaukštai majonezo
Kepimui:
4 šaukšteliai sviesto
Patiekiant:
pagal poreikį cukraus pudros (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Dubenėlyje sumaišyti majonezą su garstyčiomis ir šiuo mišiniu ištepti visų riekelių viršutines puses.
2.
Ant dviejų riekelių dėti po dvi riekeles kumpio ir sūrio. Suvožti majonezo mišiniu išteptą duonelę su pusele ant kurios sudėtas sūris ir kumpis.
3.
Dubenėlyje išplakti kiaušinius, supilti pieną, įberti druskos.
4.
Suvožtus sumuštinius pamirkyti kiaušinių plakinyje iš abiejų pusių.
5.
Keptuvėje ištirpinti sviestą ir kepti sumuštinius ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir sūris ištirps.
6.
Jei norite, sumuštinių viršų galima pabarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Renata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital