Keptas fetos sūris su alyvuogėmis ir pomidorais

AUTORIUS:
Laurinta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Keptas fetos sūris su alyvuogėmis ir pomidorais
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Keptas fetos sūris su alyvuogėmis ir pomidorais
Keptas fetos sūris su alyvuogėmis ir pomidorais
Keptas fetos sūris su alyvuogėmis ir pomidorais
Keptas fetos sūris su alyvuogėmis ir pomidorais
Autorius apie receptą: Keptas fetos sūris su pomidorais buvo visiškas socialinių tinklų hitas, o ir tikrai nenuostabu kodėl - greita, vos keli ingredientai ir taip skanu. Ši interpretacija taip pat Keptas fetos sūris su pomidorais buvo visiškas socialinių tinklų hitas, o ir tikrai nenuostabu kodėl - greita, vos keli ingredientai ir taip skanu. Ši interpretacija taip pat nuostabi, paruošimas labai lengvas, o atrodo žavingai. Kabiname su bagetės riekele, gardžiuojamės su krekeriais, jei norisi sočiau, galima tiekti ir su makaronais, salotomis. (...daugiau) Laurinta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas fetos sūrio (mano buvo 150 g)
100 gramų vyšninių pomidorų
50 gramų alyvuogių kalamata (be kauliukų, juodų)
50 gramų žaliųjų alyvuogių (be kauliukų)
3 skiltelės česnako
3 vienetai rozmarinų šakelių (nebūtina)
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis čiobrelių
1 šaukštelis citrinos žievelės (smulkiai tarkuotos, nebūtina)
1 šaukštelis apelsino žievelės (smulkiai tarkuotos, nebūtina)
pagal skonį juodųjų pipirų
pagal skonį aitriųjų paprikų dribsnių
Patiekiant:
1 vienetas prancūziško batono (ar mėgiamos šviesios duonos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įjungti orkaitę kaisti iki 200 C (kaitinimo režimas - viršus+apačia, be ventiliatoriaus).
2.
Į kepimo indą dėti pomidorus, alyvuoges, suberti citrinos ir apelsino žievelę, pilti aliejų, įspausti česnaką, berti pagal skonį pipirų. Viską išmaišyti.
3.
Į centrą dėti fetos sūrį, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir pabarstyti aitriųjų paprikų dribsniais. Sudėti rozmarino šakeles.
4.
Kepti įkaitintos iki 200 C orkaitės viduryje apie 30 - 35 minutes, iki sūris kiek apskrus, o pomidorų odelės pradės sproginėti.
5.
Patiekti iškart. Tokią užkandėlę tinka kabinti bagetės ar šviesios duonos riekelėmis, kurias galima prieš tai paskrudinti, jog būtų traškesnės.
AUTORIUS: Laurinta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital