Kepta lašiša Kūčių stalui

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Kepta lašiša Kūčių stalui
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
~ 700 g lašišos filė
0,25 puodelio sojos padažo
1 skiltelė česnako (smulkiai supjaustyta)
2 šaukštai sezamo aliejaus
1 šaukštelis vyno acto
1 šaukštelis alyvuogių aliejaus
3 šaukštai pakepintų sezamo sėklų
Druska
Pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įtrinti lašišą druska ir pipirais. Palikti šaltytuve 30 min - 4 h.
Sumaišyti likusius ingredientus ir užpilti du šaukštus šio mišinio ant lašišos. Toliau lašišą laikykite šaldytuve 4 - 8 h. Tuomet nušluostykite visą dėgmę nuo lašišos, kad ji būtų bent apysausė, ir įtrinkite aliejumi. Lašišą galite kepti orkaitėje arba grilyje. Įpusėjus kepimui, užpilkite šiek tiek anksčiau paruošto mišinio.
Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Veronika
2010-11-17 12:18
Labai skaniai skamba :) Jau pasudyta ir papirinta stovi saldytuve :) Tik iskilo toks klausimelis: keik laiko ir kokioje temperaturoje reikia kepti zuvyte? Aciu! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital