Kepta kiauliena su kopūstais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Kepta kiauliena su kopūstais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g kiaulienos sprandinės su oda
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis kmynų
3 svogūnai
100 g šoninės
750 g kopūstų
2 šaukštai aliejaus
1/4 šaukštelio maltų saldžiųjų paprikų
1/4 šaukštelio juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą sudėti į puodą oda žemyn,  įpilti 3/4 l vandens ir užvirinti.  Įberti kmynų, druskos, įdėti vieną kubeliais supjaustytą svogūną, uždengti ir palikti 40 minučių. 2 nuluptus svogūnus ir šoninę supjaustyti kubeliais,  kopūstus supjaustyti šiaudeliais.  Šaukštą aliejaus sumaišyti su 1/2 šaukštelio druskos,  saldžiomis paprikomis ir juodaisiais pipirais. Mėsą sudėti į keptuvą. Odą įpjauti kryžmai “tinkleliu” ir aptepti aliejaus bei prieskoninių mišiniu. Įpilti 1/2 l kiaulienos sultinio,  keptuvą pašauti į karštą orkaitę ir apie valandą kepti,  kol suminkštės. Šoninę pačirškinti su šaukštu aliejaus.  Keptuvėje likusiuose riebaluose apkepinti svogūnus,  suberti kopūstus, įpilti 1/4 l kiaulienos sultinio.  Pagardinti šaukšteliu kmynų ir apie 40 minučių troškinti, kol suminkštės.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital