Kepintos ankštinės pupelės (ankštiniai žirneliai)

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Kepintos ankštinės pupelės (ankštiniai žirneliai)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Vienai porcijai:
20 g lydyto naminio sviesto,
10 g smulkiai sukapotų svogūnų,
3g smulkiai sukapotų česnakų,
150 g ankštinių pupelių,
20g tarkuoto parmidžano (gali būti ir lietuviškas Džiugo sūris),
5g smulkiai kapotų bazilikų.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydytame naminiame svieste pakepinkite (galima pakepinti alyvų arba vynuogių kauliukų aliejuje, pagardinus šlakeliu sezamo aliejaus, bet subtiliau, netgi lietuviškiau bus lydytame naminiame svieste, kuris suteikia nepakartojamą riešutų skonį. Iš tikro naminio sviesto kilogramo gausite 800 g lydyto, kurį net pusę metų atvirai kambario temperatūroje laikomas negenda) smulkiai sukapotų svogūnų ir česnakų, sudėkite žaliąsias arba kitos spalvos ankštines pupeles ir pakepinkite 3-5 min. Patiekiant, užbarstykite 20 - 15 g tarkuoto parmidžano, galima ir tarkuoto Džiugo sūrio, bet, kai jį pirksite, pasirinkite, kad sūris būtų kuo kietesnis bei 5 g kapotų bazilikų (galima mėtų arba petražolių, arba raudonėlių, - ką rasite turguje ar savo darže).
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital