Kepenėlės su abrikosais

AUTORIUS:
salomeja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Kepenėlės su abrikosais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg kepenėlių
2 šaukštai miltų
3 šaukštai grietinės
50 g džiovintų abrikosų
Pagal skonį druskos
prieskoninės žolelės (petražolės, krapai, baziliko švieži lapeliai)
juodieji pipirai
alyvuogių aliejus kepimui
 
garnyrui bulvių košė
PARUOŠIMO BŪDAS:

Kepenėles pagardinti durska ir pipirais, sudėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepti 15 minučių.

Žalumynus susmulkinti.

Abrikosus supjaustyti kubeliais ir suberti į keptuvę.

Šiek tiek pakepinus kepenėles į jas sudėti miltus, grietinę ir viską išmaišyti, suberti žalumynus, ir leisti pakepti dar kokį 20 minučių.

Iškepusias patiekti su bulvių koše ir papuošti su žalumynais.
Skanaus!

AUTORIUS: salomeja
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital