Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g miltų
100 g sviesto + 100 g margarino
3 kiaušinių tryniai
100 g cukraus pudros
2 šaukštai grietinėlės
Citrinos žievelės
Braškių uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išsijojame miltus, dedame sviestą ir margariną, cukrų, citrinų žieveles ir kiaušinių trynius. Gerai išminkyti tešlą (aš dar dedu 2 šaukštus grietinėlės). Tešlą sukapojame su peiliu tada suminkome ir dedame į foliją bei šaldytuvč, pastovėti 1 valandai.
Iš tešlos formuojami rutuliukai, kurie dedami į keksiukų formeles, viduryje padarome duobutę, dedame uogienės ir uždedame dar tešlos gabaliuką.
Kepkite iki auksinės spalvos, įkaitintoje orkaitėje iki 200 C laipsnių.