Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
1 stiklinė | kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų EKSTRA a.r. 405D) | |
0.5 stiklinės | rudojo cukraus | |
0.5 stiklinės | cukraus | |
0.5 stiklinės | pieno | |
0.5 stiklinės | vandens (verdančio) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
1/4 stiklinės | rapsų aliejaus | |
3 šaukštai | kakavos | |
3/4 šaukštelio | sodos | |
3/4 šaukštelio | kepimo miltelių | |
1/4 šaukštelio | druskos | |
Kremui: | ||
0.5 stiklinės | cukraus pudros | |
0.5 stiklinės | grietinėlės, 35% riebumo | |
125 gramai | kreminio sūrio | |
3 šaukšteliai | kakavos | |
Papuošimui: | ||
pagal poreikį | balto šokolado | |
pagal poreikį | maistinių dažų (geltonų ir raudonų) | |
pagal poreikį | braškių | |
pagal poreikį | šokoladinių sausainių |