Keksiukai „Morkų darželis“

AUTORIUS:
Sugar and Spells,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Keksiukai  „Morkų darželis“
Keksiukai  „Morkų darželis“
Keksiukai  „Morkų darželis“
Keksiukai  „Morkų darželis“
Keksiukai  „Morkų darželis“
Keksiukai  „Morkų darželis“
Autorius apie receptą: Skubu su jumis pasidalinti itin efektingai atrodančiu velykiniu desertu, kurį pavadinau „Morkų darželis“. Už šio smagaus pavadinimo slepiasi itin drėgni šokoladiniai Skubu su jumis pasidalinti itin efektingai atrodančiu velykiniu desertu, kurį pavadinau „Morkų darželis“. Už šio smagaus pavadinimo slepiasi itin drėgni šokoladiniai keksiukai su šokoladinio kreminio sūrelio kepurėle ir braškėmis-morkomis. (...daugiau) Sugar and Spells
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
1 stiklinė kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų EKSTRA a.r. 405D)
0.5 stiklinės rudojo cukraus
0.5 stiklinės cukraus
0.5 stiklinės pieno
0.5 stiklinės vandens (verdančio)
1 vienetas kiaušinių
1/4 stiklinės rapsų aliejaus
3 šaukštai kakavos
3/4 šaukštelio sodos
3/4 šaukštelio kepimo miltelių
1/4 šaukštelio druskos
Kremui:
0.5 stiklinės cukraus pudros
0.5 stiklinės grietinėlės, 35% riebumo
125 gramai kreminio sūrio
3 šaukšteliai kakavos
Papuošimui:
pagal poreikį balto šokolado
pagal poreikį maistinių dažų (geltonų ir raudonų)
pagal poreikį braškių
pagal poreikį šokoladinių sausainių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Išmaišyti miltus, kakavą, valgomąją sodą, kepimo miltelius, druską, rudąjį ir baltąjį cukrų;
2.
Į sausų ingredientų masę įmaišyti kiaušinį, pieną ir aliejų;
3.
Į gautą tešlą supilti verdantį vandenį ir išmaišyti;
4.
Supilti tešlą į 12 keksiukų formelių ir kepti apie 20-25 min. 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje;
5.
Ruošiant kremą sumaišyti kreminį sūrį su cukraus pudra ir kakava;
6.
Atskirame inde išplakti iki standumo grietinėlę;
7.
Atsargiai įmaišyti išplaktą grietinėlę į kreminio sūrio masę;
8.
Papuošimui ištirpinti baltąjį šokoladą;
9.
Į šiek tiek pravėsusį baltąjį šokoladą įmaišyti keletą lašų maistinių dažų (geltona ir raudona tampa oranžine spalva);
10.
Įmerkti braškes į šokoladą ir dėti 10-15 min. į šaldytuvą sustengti;
11.
Atvėsusius keksiukus papuošti kremu, užberti šokoladinių sausainių trupinėlius ir įkišti braškę-morką.
Patarimai:
Jei nesinori braškių paversti į morkas, galima įsigyti spalvotą cukrinę masę ir morkas tiesiog nusilipdyti.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital