Sviestą ištrinti su cukrumi iki purios masės, po to įmušti vieną kiaušinį, išsukti iki purios masės, įmušti antrą kiaušinį, vėl išsukti iki purios masės (mušant po vieną kiaušinį gausite puresnę masę, nei įmušę abu kiaušinius).
Galiausiai supilti pieną bei išsijotus miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Įlašinti kelis lašelius kvapų (g. b. vanilės, amaretto, rumo ar migdolų).
Keksiukų formeles iškloti popieriniais krepšeliais, įkrėsti keksiukų masės (2/3 formelės). Dėti į įkaitintą iki 180°C orkaitę kol gražiai pagels.
Iškeptus keksiukus atvėsinti ant grotelių. Atvėsusių keksiukų viršunelę išpjauti, į vidų įdėti po šaukštelį tirštos saldžios grietinės, o per vidurį juostelę mėgstamo džemo. Viduriuką perpjauti pusiau ir įdėti į viduriuką. Tokiu būtų išgausite drugelį. Galite paviršių pabarstyti cukraus pudra.