Keksas su riešutais

AUTORIUS:
Valerija Alejeva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Keksas su riešutais
Autorius apie receptą: Kai už lango viskas balta, pats tas laikas pasimėgauti sušildančia arbata ir keksu. Riešutų aromatas ir uogų gaivumas tai tikra jaukių namų simfonija. Kai už lango viskas balta, pats tas laikas pasimėgauti sušildančia arbata ir keksu. Riešutų aromatas ir uogų gaivumas tai tikra jaukių namų simfonija. Valerija Alejeva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų kvietinių miltų
3 vienetai kiaušinių
100 gramų grietinės
100 gramų šilauogių
70 gramų cukraus
70 gramų graikinių riešutų (kapotų)
40 gramų migdolų drožlių
3 šaukštai aliejaus
3 šaukšteliai brendžio
1/4 šaukštelio sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Suplakti elektriniu plakikliu kiaušinius su cukrumi. Įmaišyti grietinę, kelis šaukštus aliejaus ir brendį. Elektriniu plakikliu suplakti į kreminę masę. Suberti sodą, kapotus riešutus ir migdolų drožles, miltus. Viska gerai, bet švelniai, išmaišyti.
2.
Sutepti formą aliejumi, ant dugno suberti šilauoges ir supilti tešlą. Pas mane forma apvali su skilute viduje apie 20 cm skersmens.
3.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Mano žiedo formoje kepė apie 30 min, jeigu forma paprasta, tai gali prireikti 50 min.
AUTORIUS: Valerija Alejeva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital