Kefyro panakota su mangų sluoksniu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kefyro panakota su mangų sluoksniu
Autorius apie receptą: Tobulai gaivus, skanus, toks žaviai atrodantis tiks ir ypatingoms progoms, ir tiesiog, kai norisi pasilepinti. Tobulai gaivus, skanus, toks žaviai atrodantis tiks ir ypatingoms progoms, ir tiesiog, kai norisi pasilepinti. Jolanta, Zuikio receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 sluoksnis:
500 mililitrų kefyro
100 mililitrų vandens
3 šaukštai medaus (arba agavų, klevų sirupo, kito saldiklio)
1 šaukštas želatinos
2 sluoksnis:
1 vienetas mango vaisiaus (prinokusio)
60 mililitrų vandens
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštelis želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į puodą pilti vandens, berti želatiną ir ištirpinti. Atvėsinti.
2.
Į dubenį pilti kefyrą, atvėsusią želatiną, medų ir išmaišyti.
3.
Paruoštą masę supilstyti į stiklines ir dėti į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sustingtų.
4.
Pirmajam sluoksniui sustingus, paruošti antrą. Ištirpinti želatiną - į dubenį pilti vandens, berti želatiną ir ištirpinti ant silpnos kaitros. Atidėti atvėsti.
5.
Mangą nulupti, supjaustyti, sutrinti elektriniu trintuvu, pilti citrinų sultis ir sutrinti viską iki tyrės. Į paruoštą masę įmaišyti želatiną.
6.
Mango tyrę išpilstyti ant sustingusios panakotos. Dėti į šaldytuvą dar bent porai valandų, kad sutvirtėtų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital