Kefyro ir uogų desertas

AUTORIUS:
5 produktai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Kefyro ir uogų desertas
Kefyro ir uogų desertas
Kefyro ir uogų desertas
Kefyro ir uogų desertas
Kefyro ir uogų desertas
Autorius apie receptą: Nuostabus gaivinantis desertas, kuris net ir snieguotą žiemos dieną prisiminimais nukels atgal į svaiginančią vasarą. Ir nors recepte naudojamos šilauogės, trešnės ir Nuostabus gaivinantis desertas, kuris net ir snieguotą žiemos dieną prisiminimais nukels atgal į svaiginančią vasarą. Ir nors recepte naudojamos šilauogės, trešnės ir persikai, galite dėti viską, ką turite namie: įvairiausias uogas, citrusinius vaisius, obuolius, kriaušes. Vengti reikėtų tik ananasų ir kivių, nes jie gali trukdyti želatinai sustingti. (...daugiau) 5 produktai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 mililitrų kefyro
200 gramų persikų
150 gramų šilauogių
150 gramų trešnių
3 šaukštai klevų sirupo
20 gramų želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Želatiną užpilti šaltu vandeniu, kad apsemtų ir palikti 15 min, kol išbrinks. Ištirpinti išbrinkusią želatiną. Man pasiteisinę tirpinimo būdai - karšto vandens vonelė, mikrobangų krosnelė arba karšto oro gruzdintuvė. Tirpinti tol, kol nebelieka grūdelių, neužvirinti. (arba tiesiog naudotis instrukcija ant pakelio).
2.
Vaisius supjaustyti gabaliukais, iš uogų pašalinti kauliukus, jei tokių yra. Viską sudėti į dubenį.
3.
Ten pat supilti ir kefyrą su sirupu, gerai išmaišyti. Želatiną supilti į kefyro masę ir dar kartą viską išmaišyti.
4.
Kekso formą iškloti maistine plėvele ir supilti visą masę, šiek tiek ją palyginti šaukštu įspaudžiant vaisių ir uogų gabaliukus.
5.
Palikau šaldytuve stingti per naktį.
6.
Kitą dieną išimti desertą iš maistinės plėvelės ir laikyti šaldytuve.
AUTORIUS: 5 produktai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital