Kefyre marinuoti vištienos sparneliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kefyre marinuoti vištienos sparneliai
Autorius apie receptą: Dalinuosi su jumis pasidalinti gardžia idėja, kuri puikiai tiks pietums ar vakarienei. Paruošti šį patiekalą labai lengva, o ir stovėti prie puodų ar keptuvių nereikės, nes Dalinuosi su jumis pasidalinti gardžia idėja, kuri puikiai tiks pietums ar vakarienei. Paruošti šį patiekalą labai lengva, o ir stovėti prie puodų ar keptuvių nereikės, nes vienu metu iškepsite ir patiekalą, ir garnyrą. Aš vištienos sparnelius kepiau kartu su bulvėmis, bet garnyrą galite ruošti pagal savo skonį. Čia puikiai tiks ryžiai ar tiesiog šviežios daržovės. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas vištienos sparnelių
500 mililitrų kefyro (apytikriai)
pagal skonį prieskonių vištienai
pagal skonį rūkytos paprikos miltelių
pagal skonį česnako granulės
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištienos sparnelius nuplauti, nusausinti, sudėti į dubenį. Tuomet berti prieskonius vištienai, rūkytos paprikos miltelius, česnakų granules, prieskonines žoleles, druską ir gerai įtrinti, pilti kefyrą, išmaišyti, uždengti maistine plėvele, dėti į šaldytuvą marinuotis per naktį.
2.
Kepimo formą nutiesti kepimo popieriumi, sudėti sparnelius.
3.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių, tuomet sparnelius apversti ir dar kepti 20 minučių.
4.
Skanu tiekti su ryžiais ar šviežiomis daržovėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital