Autorius apie receptą:
Mėgstantiems kavą, ši daugiau nei patiks, o ir pasiruošti nebus sunku. Labai tinka, kai norisi kažko saldaus, greito ir ryškaus. Beje, ši kava populiari Ispanijos pietų
Mėgstantiems kavą, ši daugiau nei patiks, o ir pasiruošti nebus sunku. Labai tinka, kai norisi kažko saldaus, greito ir ryškaus. Beje, ši kava populiari Ispanijos pietų regionams. Tik skirtumas tas, kad originaliai pieno putos nėra, ji yra skonio apsirinkimas, man patinka, tad ir dariau trijų sluoksnių.
(...daugiau)(...mažiau)
Livija
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
60 mililitrų
kavos
(espreso, jei norisi švelnesnės kavos, naudokite 30 ml)
30 mililitrų
kondensuoto pieno, saldinto
30 mililitrų
pieno
(nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į pasirinktą nedidelę stiklinę ar puodelį pilti kondensuotą pieną, tuomet lėtai pilti kavą, kad sluoksniai nesusimaišytų.
2.
Pieną išplakti elektriniu plakikliu (o jei elektrinio plakiklio nenaudojate, kaip išplakti pieno putą be jokių įmantrybių, rasite čia) iki putų ir užpilti ant viršaus.