Kava su kondensuotu pienu - bombon

AUTORIUS:
Livija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kava su kondensuotu pienu - bombon
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Mėgstantiems kavą, ši daugiau nei patiks, o ir pasiruošti nebus sunku. Labai tinka, kai norisi kažko saldaus, greito ir ryškaus. Beje, ši kava populiari Ispanijos pietų Mėgstantiems kavą, ši daugiau nei patiks, o ir pasiruošti nebus sunku. Labai tinka, kai norisi kažko saldaus, greito ir ryškaus. Beje, ši kava populiari Ispanijos pietų regionams. Tik skirtumas tas, kad originaliai pieno putos nėra, ji yra skonio apsirinkimas, man patinka, tad ir dariau trijų sluoksnių. (...daugiau) Livija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
60 mililitrų kavos (espreso, jei norisi švelnesnės kavos, naudokite 30 ml)
30 mililitrų kondensuoto pieno, saldinto
30 mililitrų pieno (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į pasirinktą nedidelę stiklinę ar puodelį pilti kondensuotą pieną, tuomet lėtai pilti kavą, kad sluoksniai nesusimaišytų.
2.
Pieną išplakti elektriniu plakikliu (o jei elektrinio plakiklio nenaudojate, kaip išplakti pieno putą be jokių įmantrybių, rasite čia) iki putų ir užpilti ant viršaus.
AUTORIUS: Livija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital