Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
2 riekės | kiaulienos nugarinės (apie 160 gr) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
3 šaukštai | maltų džiūvėsėlių (apytikriai, geriausiai Panko) | |
2 šaukštai | kvietinių miltų (apytikriai) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
pagal poreikį | aliejaus | |
Patiekiant: | ||
4 riekės | batono | |
1/4 vieneto | kininių kopūstų (mažesnio) | |
Padažui: | ||
1 šaukštas | pomidorų padažo | |
1 šaukštas | majonezo | |
1 šaukštelis | vorčesterio padažo | |
1 šaukštelis | austrių padažo (nebūtina) | |
1 šaukštelis | sojos padažo | |
0.5 šaukštelio | cukraus | |
1 skiltelė | česnako (ar žiupsnelio česnako granulių) |