Katsu Sando - ypatingas japoniškas sumuštinis

AUTORIUS:
Raimonda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Katsu Sando - ypatingas japoniškas sumuštinis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Šis sumuštinis šiuo metu yra tikriausiai vienas populiariausių ir madingiausių patiekalų internete. Kuo ypatingas šis japoniškas sumuštinis? Žinoma, skonių deriniu - Šis sumuštinis šiuo metu yra tikriausiai vienas populiariausių ir madingiausių patiekalų internete. Kuo ypatingas šis japoniškas sumuštinis? Žinoma, skonių deriniu - mėsos kepsnelis (galima ruošti su kiauliena ar vištiena), traškūs kopūstai, puikus padažas ir visas šis gėris tarp dviejų batono riekelių. Paprasta ir labai skanu! (...daugiau) Raimonda
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 riekės kiaulienos nugarinės (apie 160 gr)
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai maltų džiūvėsėlių (apytikriai, geriausiai Panko)
2 šaukštai kvietinių miltų (apytikriai)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
Patiekiant:
4 riekės batono
1/4 vieneto pekino kopūstų (mažesnio)
Padažui:
1 šaukštas pomidorų padažo
1 šaukštas majonezo
1 šaukštelis vorčesterio padažo
1 šaukštelis austrių padažo (nebūtina)
1 šaukštelis sojos padažo
0.5 šaukštelio cukraus
1 skiltelė česnako (ar žiupsnelio česnako granulių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Nugarinės riekeles šiek tiek pamušti virtuvinių plaktuku, kaip karbonadams. Iš abiejų pusių pabarstyti druska ir pipirais.
2.
Kiekvieną apvolioti miltuose, tuomet kiaušinio plakinyje, galiausiai - džiūvėseliuose.
3.
Kepsnelius kepti keptuvėje ant vidutinės kaitros įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių, kol iškeps ir apskrus.
4.
Kopūstą supjaustyti plonomis juostelėmis. Šiek tiek pagnaibyti rankomis, kad suminkštėtų.
5.
Padažui sumaišyti pomidorų padažą, majonezą, sojos, Vorčesterio ir austrių padažus, įspausti ar smulkiai įtarkuoti česnaką, berti cukrų, gerai išmaišyti.
6.
Po vieną kiekvienos batonos riekelės pusę aptepti padažu, ant vienos uždėti kiaulienos kepsnelį, uždėti kopūsto, užvožti kita batono pusele.
7.
Skaniausia patiekti, kol kepsneliai dar karšti, bet galima ir sudėti į sandarią dėžutę ir neštis į darbą pietums!
Patarimai:
Tradiciškai kepsneliams naudojami Panko džiūvėsėliai, bet jei tokių neturite, galite naudoi ir paprastus maltus džiūvėsėlius.
AUTORIUS: Raimonda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital