Karšto oro gruzdintuvėje keptų pomidorų sriuba

AUTORIUS:
Alina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Karšto oro gruzdintuvėje keptų pomidorų sriuba
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skani ir soti sriuba, kurią privalu išmėginti namuose! Nesunkiai paruošiama, aromatinga, sušildanti, o gardžiuotis tinka su paskrudinta duonele. Labai skani ir soti sriuba, kurią privalu išmėginti namuose! Nesunkiai paruošiama, aromatinga, sušildanti, o gardžiuotis tinka su paskrudinta duonele. Alina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 kilogramas pomidorų
100 mililitrų grietinėlės, 30% riebumo
1 vienetas raudonosios paprikos
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis itališkų žolelių (arba kitų mėgiamų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pomidorus, papriką, svogūną stambiai supjaustyti.
2.
Paruoštas daržoves dėti į karšto oro gruzdintuvės indą, dėti česnaką, pabarstyti druska, pipirais, pašlakstyti aliejumi ir kepti 180 C laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.
3.
Iškepusias daržoves sudėti į puodą, sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės.
4.
Paruoštą sriubą virti ant silpnos kaitros, suberti itališkas žoleles, įpilti grietinėlės, išmaišyti ir virti apie 10 minučių.
AUTORIUS: Alina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital