Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
6 riekės | duonos (naudojome čiabatą, bet tinka ir forminė ar kitokia šviesesnė, puri duona) |
160 gramų | tuno savo sultyse (daugmaž 1.5 skardinės) |
150 gramų | sūrio (mėgiamo gerai besilydančio, naudojome VILVI Memel Prussia) |
80 gramų | tepamo sūrelio (galima pakeisti 2-3 šaukštais majonezo) |
50 gramų | sūrio su melsvuoju pelėsiu (nebūtina, bet labai tinka - naudojome VILVI Memel Blue) |
2 vienetai | pomidorų |
5 vienetai | saulėje džiovintų pomidorų (arba saujos alyvuogių ar 1-2 marinuotų agurkų) |
1 vienetas | rausvųjų svogūnų |
1 šaukštelis | džiovinto raudonėlio (arba čiobrelio ar provanso žolelelių) |
1 šaukštelis | česnako miltelių (nebūtina) |
0.5 šaukštelio | maltų juodųjų pipirų |
pagal skonį | druskos |