Karbonadai jogurto tešloje

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Autorius apie receptą: Sultingas nugarinės kepsnys švelnios jogurtinės tešlos pataluose – sočių pietų idėja. Šiek tiek primena vaikystę, bet šie kepsneliai ne tokie riebūs, o gazuotas Sultingas nugarinės kepsnys švelnios jogurtinės tešlos pataluose – sočių pietų idėja. Šiek tiek primena vaikystę, bet šie kepsneliai ne tokie riebūs, o gazuotas mineralinis vanduo tešlai suteikia purumo, minkštumo. Kepant sūris tešloje lydysis ir susidarys lengvai apskrudusi plutelė. Privalote pasigaminti šį patiekalą su tradicine bulvių koše ir marinuotais ar raugintais agurkėliais. Pirštus apsilaižysite! (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 riekės kiaulienos nugarinės (naudojome Krekenavos Grynuoliai pjausnius)
pagal skonį prieskoniai kiaulienai
pagal skonį druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Tešlai:
200 gramų kvietinių miltų (apie 6 šaukštus)
2 vienetai kiaušinių
150 gramų jogurto, natūralaus (ar graikiško)
100 mililitrų gazuotas mineralinis vanduo
100 gramų sūrio (kietojo ar fermentinio, smulkiai tarkuoto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nugarinės pjausnius šiek tiek paploninkite virtuviniu muštuku. Įtrinkite mėgstamais prieskoniais, druska.
2.
Dubenyje lengvai paplakite kiaušinius, jogurtą, mineralinį, mažą žiupsnelį druskos. Įmaišykite sūrį. Kai masė bus vientisa, įmaišykite sūrį. Tešla turi būti tiršta, sunki, kabinama šaukštu.
3.
Gerai įkaitinkite keptuvę ir šlakelį aliejaus.
4.
Mėsos pjausnius mirkykite tešloje iš abiejų pusių taip, kad jie storai pasidengtų tešla, ir dėkite kepti į keptuvę.
5.
Kepkite po 3-4 minutes iš abiejų pusių, kol švelniai apskrus.
Patarimai:
Patogiausia kiaulienos pjausnius ploninti juos įdėjus tarp dviejų kepimo popieriaus lapų ir mušant muštuku. Taip mėsa bus minkštesnė.
Jei liks tešlos, galite dar šiek tiek užpilti ant kiekvieno kepsnio viršaus kepant.
Rekomenduojame patiekti su bulvių koše ir raugintais ar marinuotais agurkais.
RECEPTO DRAUGAS: Krekenavos Grynuoliai
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Veronika
2019-10-14 15:40
Tai reikia į tešlą miltų dėti ar ne? Nes tarp ingridientų jie paminėti, bet recepte apie juos neužsimenama ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital