Karamelizuoti lašišos kepsniai

AUTORIUS:
receptai.milo,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Karamelizuoti lašišos kepsniai
Autorius apie receptą: Sotiems pietums ar vakarienei. Sotiems pietums ar vakarienei. receptai.milo
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai lašišos (pjausnių)
30 gramų sviesto
5 šaukštai sojos padažo
4 vienetai česnako
1 šaukštas medaus
Garnyrui:
190 gramų ryžių (nevirtų)
1 vienetas salierų stiebų
1 vienetas morkų
0.5 vieneto poro
pagal skonį rozmarino
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti. Į keptuvę dėti lašišos pjausnius ir apkepti iš abiejų pusių iki kol kiek apskrus.
2.
Česnakus smulkiai supjaustyti ir sudėti į keptuvę su lašiša. Supilti sojos padažą, medų ir pakepti dar po 2 min., iš abiejų pusių, kad pasitroškintų padaže.
3.
Garnyrui smulkiai supjaustyti morką, salierą, porą ir rozmariną.
4.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, suberti daržoves ir pakepti, kol morkos kiek suminkštės.
5.
Tuomet suberti ryžius ir įpilti stiklinę vandens. Virti ant silpnos kaitros iki ryžiai išvirs (išgaravus skysčiui, vis jo pripildyti).
AUTORIUS: receptai.milo
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital