Karamelės skonio obuolių uogienė

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Karamelės skonio obuolių uogienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų obuolių
200 mililitrų vandens
200 gramų uogienių cukraus (naudojome Dansukker)
150 mililitrų cukraus sirupo (šviesaus, naudojome Dansukker)
0.5 vieneto citrinų
1 šaukštelis malto kardamono
1 šaukštelis malto kardamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Obuolius nulupkite, išimkite šerdis. Supjaustykite mažais gabalėliais.
2.
Obuolius, sirupą, vandenį ir citrinų sultis sumaišykite prikaistuvyje. Nuolat maišydami virkite maždaug 10 minučių.
3.
Suberkite cukrų uogienėms bei kardamonus. Virkite dar 3–6 minutes.
4.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital